LNG_APP_NAMR

Goeminne's keuze van de week:


Kaapwijn Goeminne - Winefully yours


De voorliefde voor Zuid-Afrika en in het bijzonder zijn kaapse wijnen, begon voor zaakvoerder Frederick Goeminne rond het millenium. Samen met de eerste invoerders uit de jaren 80, Fam. DeBodt en Fam. DeLeeuw, begon een ware romance met Zuidafrika. Alle kennis werd doorgegeven waardoor het gamma van Kaapwijn Goeminne toch uitzonderlijk kan worden genoemd.

Nagenoeg alle gerenommeerde wijndomeinen en/of -producenten zijn aanwezig.

Fam. DeBodt trok zich een decennia geleden terug uit de wijnwereld en werd opgevolgd door Kaapwijn Goeminne. Het enthousiasme en vooral de liefde voor het product, dragen ertoe bij dat Kaapwijn Goeminne nu reeds een tiental jaar meedraait in de wijnbussiness. Regelmatige wijnproeverijen en een eigen restaurant, waar de wijnen talrijk aanwezig zijn, maken van Kaapwijn Goeminne een statement in de kaapse wijnen en horeca. Correcte leveringen en bovendien 7/7 beleverd worden, is voor de horeca een must.
Dat begrijpen wij als geen ander. Voor de professionelen onder ons is ook een aparte prijslijst te bekijken in onze webwinkel.

Naarmate ons succes vorderde wilden we niet enkel onze specialiteit trouw blijven maar hebben we ook uit enkele andere landen sublieme domeinen ter kennis gebracht om ons gamma te ondersteunen.

Neem gerust de tijd onze website volledig te bekijken en aarzel niet ons te contacteren. Quantiteit speelt geen rol, u kan bij ons per fles aankopen zonder meerprijs!

Graag tot gauw,
Goeminne Frederick

Contactgegevens:

Kaapwijn Goeminne
Ronsesestraat 142
9660 OPBRAKEL


054 43 89 43
info@kaapwijn-goeminne.be

Kaapwijn Goeminne staat reeds sinds 2002 garant voor de heerlijkste selectie Kaapse wijnen, en aan vriendelijke prijzen.
Frederick en co trekken zeer regelmatig zelf naar Zuid-Afrika om persoonlijk de wijnboeren te bezoeken, en na degustatiesessies de meest uitzonderlijke exemplaren in hun selectie op te nemen. Lees hier meer over ons...


U kan zich ook inschrijven op onze nieuwsbrief, en in hetzelfde ogenblik kan u gelijk een persoonlijke account aanmaken, en wel hier! 

QR blue_2_2